Zuivering en zuiverder huid

Elk jaar in de lente denken veel mensen na over hoe ze hun figuur en hun lichaam weer in vorm kunnen krijgen na de winter. Een reiniging is gezond voor het lichaam en brengt nieuwe energie. De aan het begin van het jaar vastgestelde resolutie moet nu eindelijk worden uitgevoerd. Vaak is dat niet zo gemakkelijk en stel je je voornemens uit tot het volgende jaar. Met de volgende tip doe je nog geen zuiveringskuur, maar hij is heel gemakkelijk en snel toe te passen.

Nu een tip om je lichaam een beetje te zuiveren en als neveneffect een schonere huid te krijgen: zet ’s avonds voor je naar bed gaat een glas water op je nachtkastje en knijp er een halve citroen in uit. Het is belangrijk geen concentraat te gebruiken, maar een verse citroen, bij voorkeur biologisch. Drink de volgende ochtend direct na het ontwaken het citroenwater op een lege maag. Als je dit een paar dagen doet, doe je iets goeds voor jezelf en voel je je energieker en begin je de dag met meer energie. Dagelijkse beweging in de frisse lucht wordt ook aanbevolen.

Deze tip is een kleine bijdrage over hoe je na de winterstop met een gevoel van frisheid en dynamiek aan de lente kunt beginnen.

Meer bijdragen vindt u hier.

Winkelwagen
Scroll naar boven