Onze molen gaat op reis

Vandaag willen we u het verhaal vertellen van onze Salzburg graanmolen, die op reis gaat met een van onze klanten.

Het is onze MT 5, die nu de oceanen bevaart op een zeiljacht – of liever gezegd een zeilcatamaran – met een heel bijzondere klant. Een klant die zo speciaal voor ons is vanwege zijn enthousiasme en volle waardering voor onze molens. We zijn ook erg blij met het belang van zelfgebakken brood en wat vers gemalen meel van biologisch graan voor hem betekent.

“Zelfgebakken brood met meel rechtstreeks van de biologische landbouw is het beste wat je kunt krijgen. Als ik soms denk aan wat er in fabrieksbrood zit…”

We hebben een paar foto’s gekregen van het dagelijks leven met de molen aan boord. Op het zeiljacht wordt het graan opgeslagen in linnen zakken in de laagste ruimte, wat ook goed past bij de luchtvochtigheid. Onze klant meldt dat hij nu met zijn bakkunsten tot 100% volkorenmeelbrood is gekomen – een “standaardbrood” dat altijd lukt en iedereen goed smaakt. Het zelfgemalen volkorenmeel wordt aan boord ook gebruikt voor pizzadegen, focaccia, gistvlechten enz.

We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om onze klant te bedanken voor de geweldige feedback en de prachtige foto’s! Wij zijn blij te lezen wanneer hij schrijft: “Al met al ben ik volledig tevreden met mijn MT 5 .”

Onze molen gaat op reis
Onze molen gaat op reis

Onze molen gaat op reis – en zoals u kunt zien, komen onze Salzburgse graanmolens heel wat tegen. Wij hebben internationale klanten en sturen ze vanuit onze fabriek in de provincie Salzburg de hele wereld over.

Als u een kijkje wilt nemen in onze familiemolens, kunt u dat doen HIER doen. Als u geïnteresseerd bent in commerciële molens, de
DEZE LINK
de juiste is voor jou.

En hier is de link naar de Instagram-pagina van onze klant, waar hij zijn dagelijks leven aan boord met u deelt: https://www.instagram.com/p435_mare/

Dat was: Onze molen gaat op reis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven