Onze graanmolen MT 12

In het artikel van vandaag willen wij u kennis laten maken met onze Salzburg Graanmolen MT 12. Het is een van onze meest solide, efficiënte en mooie molens.

Onze MT 12 is een graanmolen voor fijnproevers. Om een groot gezin in korte tijd van veel meel te voorzien, biedt deze molen een maalcapaciteit van 170 g fijn meel per minuut. Dat is een geweldige prestatie!

Bij Salzburger Getreidemühlen hechten wij de hoogste waarde aan het gebruik van natuurlijke materialen en het meest nauwkeurige vakmanschap bij de bouw van onze molens. Dit betekent dat elke molen uniek is – inclusief de MT 12 natuurlijk.Graanmolen MT 12

De maalstenen vormen het hart van de MT 12 graanmolen. Dit zijn granieten stenen die in de natuur zijn gewonnen en vrij zijn van bindmiddelen. Met de perfecte snede malen de natuurlijke granieten stenen elke graankorrel, hoe fijn ook.

De maalkamer van de MT 12 bestaat uit twee onderdelen die de molen zijn sterkte en duurzaamheid geven: de schroefdraad en de binnenste maalkamer. De schroefdraad is van roestvrij staal, de binnenste maalkamer is van hout. En om bij de natuurlijke materialen te blijven, zijn de behuizing en de trechter van de molen ook van hout.

Over hout gesproken – wist u dat dit materiaal, in tegenstelling tot de meeste kunststoffen, antistatisch en antibacterieel is? Dat is ook de reden waarom wij onbehandeld hout gebruiken voor onze MT 12 molen. De MT 12 is overigens verkrijgbaar in beuken-, eiken- en walnotenhout.

Een ander groot pluspunt van de MT 12 graanmolen is de optie grof/fijn instellen. Of het nu gaat om het fijnste meel voor gebak en co. of om een vaster meel voor brood – de MT 12 maakt het mogelijk.

En last but not least: de motor van de MT 12. Met een volle 550 watt is de motor van Europese makelij niet alleen volledig onderhoudsvrij, maar ook duurzaam en beveiligd tegen overbelasting.

Nou, wat denk je van ons MT 12? Zoals je ziet, heeft ze echt veel in haar mars!

Hier kunt u onze graanmolen MT 12 bekijken. >>

Dat was: Onze MT 12 graanmolen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven