Onze flaker met tandwielaandrijving

Vandaag willen we onze
Salzburg flake master met tandwielaandrijving
aan u voorstellen. Dankzij de tandwielen is hij nu nog functioneler en gemakkelijker te bedienen. En dat is wat we u in het artikel van vandaag willen uitleggen.

Onze flaker met tandwielaandrijving

Onze flaker met tandwielaandrijving

De tandwielaandrijving voorkomt dat de rollen doordraaien. Eén rol wordt rechtstreeks door de krukas en de tweede door de tandwielen aangedreven. Door de grotere functionaliteit van de strooier kunnen ook grotere zaden – zoals zonnebloempitten – worden geperst.

Bij het persen van zeer vette korrels (lijnzaad, maanzaad, enz.) kunnen de rollen aan elkaar kleven en gaan draaien. De tandwielen van onze tandwielaangedreven flaker plakken niet aan elkaar wanneer vette zaden en pitten worden geperst.

Onze Salzburg flake master heeft nog een paar voordelen – bijvoorbeeld hoogwaardige materialen. De rollen zijn gemaakt van nikkelvrij roestvrij staal en de behuizing, trechter en houder zijn gemaakt van lokaal beukenhout. Aan de buitenkant is onze flaker beschermd met bijenwasolie.

De Flockenmeister kan – letterlijk – in een oogwenk en even gemakkelijk als kinderspel worden bediend. Zonder motor is hij daarom ook ideaal in tijden van crisis en kan hij ook worden gebruikt op plaatsen zonder elektriciteit.

Het is belangrijk te vermelden dat onze tandwielaangedreven flaker volledig plasticvrij is. Het is het resultaat van het meest nauwkeurige en hoogwaardige draaiwerk van onze plaatselijke meesterwerkplaats. Dit betekent dat elke Flockenmeister met liefde met de hand wordt gemaakt en uniek is.

Wij zijn trots op de uitzonderlijkheid en functionaliteit van onze Salzburg flaker. Als u wilt, kunt u het hier bekijken >>

P.S. Ken je onze
Salzburg Graanmolen MT12
? Het is een van onze meest solide, efficiënte en mooie molens. HIER is ze >>

Dat was: Onze flaker met tandwielaandrijving

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven