Molenverhalen

In onze molenverhalen vertellen langjarige eigenaars van een Salzburgse meelfabriek hun bijzondere en persoonlijke ervaringen in verband met hun molen.

  • Zoals bijvoorbeeld de wholefoodpionier Marc Gallus , die een ongeplande reis naar het verleden maakt. Vergezeld van vele gevoelsherinneringen.
  • Of hoe een graanmolen MT 5 met een jacht rond de wereld zeilt.
  • Het verhaal van de kleine kat Leni, die gelooft dat ze een hond is, doet je glimlachen.
  • Voor mevrouw F. is haar Salzburgse meelmolen een deel van haar leven dat haar al zo lang vergezelt. Voor mevrouw F. maken plezier en gezond voedsel deel uit van haar leven, net als haar graanmolen.

U vraagt zich misschien af: wat heeft dit met een graanmolen te maken? U komt het antwoord te weten als u het desbetreffende blogartikel leest.

6 kinderen, 1 molen en een boottocht met keerpunt Dit molenverhaal begint op een veerbootreis van Italië naar Griekenland, waar een van

Artikel uit de Salzburger Nachrichten van 22 maart 2022 door IRIS BURTSCHER. BEELD: © SN/robert ratzer Meer en meer willen zichzelf slijpen

Vrijdag, 27.8.2021 Ochtend Ik sta op het punt boekweit te malen en het stopt, de eerste keer in 40 jaar! Ik ben

Voor mevrouw F. is haar Salzburgse meelmolen een deel van haar leven dat haar al zo lang vergezelt. Ze kan zich niet voorstellen dat de molen er niet is. Voor mevrouw F. maken plezier en gezond voedsel deel uit van haar leven, net als haar graanmolen.

Winkelwagen
Scroll naar boven