Met volwaardige voeding het nieuwe jaar in

De kerstvakantie is voorbij en het nieuwe jaar is aangebroken. Sommigen van u zijn januari 2022 waarschijnlijk begonnen met een of twee voornemens. Meer sporten, minder snoepen, meer motivatie op het werk, meer tijd voor leuke dingen – de voornemens kunnen heel verschillend zijn. Wij van het team van de
Salzburg Graanmolens team
nog een suggestie: begin het nieuwe jaar met een gezond dieet.

Maar wat bedoelen we daarmee? Met volwaardige voeding het nieuwe jaar in

De meeste mensen weten waarschijnlijk al dat het onderwerp voeding ons na aan het hart ligt. Dat wij ook boven alles staan voor volwaardige voeding. En vandaag willen we je besmetten met onze motivatie, zodat ook jij kunt proberen het nieuwe jaar te beginnen met een wholefood dieet.

Met volle voeding bedoelen we het bewust eten van hele, onbewerkte voedingsmiddelen. Hele groenten en fruit, noten, peulvruchten, volle granen enz. vers bereid en als ingrediënt in een smakelijk gerecht. Een gezonde voeding omvat dus niet: bewerkte voedingsmiddelen of voedingsmiddelen die veel additieven bevatten. Vermijd zoveel mogelijk te veel industriële suiker, zout of “slechte” vetten. En zoals ook de
Duitse Vereniging voor Voeding e.V.
suggereert dat een wholefood dieet zoveel mogelijk plantaardig moet zijn (
75% plantaardige voeding aangevuld met 25% dierlijke voeding
).

Voor de zeer gemotiveerden onder u kan het nieuwjaarsvoornemen ook het zoveel mogelijk vermijden van alcohol en nicotine en regelmatige lichaamsbeweging omvatten.

Waarom het nieuwe jaar überhaupt beginnen met een wholefood dieet?

Een behoeftegerichte, gezonde voeding is de basis voor een gezond en efficiënt lichaam en geest. Het lichaam moet optimaal worden voorzien van energie en voedingsstoffen.

Wij denken dat het nieuwe jaar beginnen met volwaardige voeding en een gezonde levensstijl veelbelovend is. Als je nog niet bewust en gezond eet, kun je het met deze start van het jaar een kans geven? Misschien realiseert de een of de ander zich na een maand dat een dieet van volwaardige voeding ook voor hen geschikt is.

Heb je vragen voor ons, laat dan gerust een reactie achter of stuur ons een e-mail op j.fuschelberger@agrisan.at – we horen graag van je!

Het allerbeste voor het nieuwe jaar en tot ziens!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven