Korte levensduur voor elektrische apparaten?

Hallo lieverds,

Vandaag ben ik behoorlijk verontwaardigd en boos! Ik wilde net mijn muizenwas wassen en weer een echte voorjaarsschoonmaak doen in mijn muizenhuis en stel je nu dit voor: De wasmachine is niet zo oud, ongeveer 2 jaar, en hij doet het niet meer! En alsof dat nog niet vervelend genoeg was, heb ik net ontdekt dat de garantie precies een maand geleden is verlopen!!!!

En als ik eerlijk ben, is dit niet de eerste keer dat ik dit meemaak – nee – hetzelfde overkwam mij ook met mijn mobiele telefoon. Zelfs mijn muizenvrienden melden zulke vervelende ervaringen. Wat is er aan de hand? Of het nu gaat om strijkijzers, computers, stofzuigers of andere apparaten, het is altijd zo dat zich een probleem voordoet kort nadat de garantie vervalt.
Kan het zijn dat dit “probleem” al is voorzien bij de bouw van de eenheden?
Men hoort en leest steeds weer over deze machinaties.

En nu het goede nieuws: in tegenstelling tot veel andere producten die op deze manier worden vervaardigd,
dat ze maar een beperkte tijd werken, zijn de Salzburg graanmolens zeer duurzaam! Naar onze
Graanmolens hebben 12 jaar garantie en de molenstenen zelfs 24 jaar. MAAR: De levensduur
van de Salzburgse graanmolens is bewezen 35-40 jaar. Laatst ontvingen wij het volgende bericht van moleneigenaren die hun molen al 30 jaar hebben:

Inderdaad, een groot bedrijf dat zulke duurzame “decennia” producten maakt en dus
de marktgroei is zelfbeperkend door een gebrek aan “nieuwe vraag naar opdrachten”. En toch, of juist daarom, zijn deze
biedt een uitgebreide service.

Dat is geweldig om te horen, hè? Dus ik ben blij. Mijn muizen dag is weer gered!
Uw Berti

Winkelwagen
Scroll naar boven