Kneden met de Ankarsrum Assistent Original

U kunt tot 5 kilo brooddeeg verwerken in de roestvrijstalen kom van 7 l. Of het nu gaat om zwaar zuurdesem, gistdeeg of licht korst- of sponsdeeg, deze kneedmachine is perfect uitgerust voor alle soorten deeg.

Zelfs bij zware deegsoorten wordt een bijzonder gelijkmatig gekneedde massa geproduceerd door deeghaken of door een mengwals.

Het hangt allemaal af van de juiste draai! In tegenstelling tot conventionele keukenmachines onderscheidt de Ankarsrum zich door een heel bijzondere twist!

Niet het menggereedschap zorgt voor een efficiënte en schone verwerking van het deeg, maar de kom die om zichzelf draait! Dit resulteert in een optimale toepassing van kracht op de ingrediënten en het deeg.

De kom is boven de motor en de tandwielkast gemonteerd, zodat de kom om zichzelf draait in plaats van om het hulpstuk (bijvoorbeeld een roerstaaf), zoals gebruikelijk is bij andere keukenmachines. Dit zorgt voor een optimale krachtuitoefening op de ingrediënten en voor een homogeen gekneed deeg. Dit ontwerp vergemakkelijkt ook het keukenwerk, omdat de ingrediënten gemakkelijker van bovenaf kunnen worden gevuld. Samen met deze geavanceerde draaitechniek werkt een krachtige 1500 watt motor in plaats van uw handen.

De deegschraper brengt alle ingrediënten samen in het midden, zodat de deeghaak ze perfect kan verwerken. Met de Ankarsrum Assistant Original is handmatige nabewerking, die vaak nodig is, niet meer nodig.

We hebben een groot aantal kneedmachines bekeken en de Ankarsrum voldoet aan onze eisen.

Ankarsrum Assistent Origineel in het basispakket voor alle gebakken goederen

  • 7 l roestvrijstalen kom voor het maken van maximaal 5 kg deeg.
  • Deegroller
  • Deegschraper
  • Deegspatel
  • Deeghaak
  • 3,5 l plastic kom
  • Planetaire mixer met dubbele garde en zandkoekmixer

De Ankarsrum bewerkt niet alleen het deeg gelijkmatig en homogeen, maar u kunt ook sojaroom en opgeklopte eiwitten stijf kloppen. De plastic kom van 3,5 l met de planetaire mixer met dubbele garde en shortbreadroerder is hiervoor het beste.

U kunt hier zien hoe de kom zichzelf omdraait: https://www.getreidemuehle.com/de/ankarsrum/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven