Onze fabrikant garandeert

Zo bewijzen we kwaliteit en duurzaamheid!

"Levenslange garantie

Op de granieten slijpsteen in geval van breuk en uitbreken van steendeeltjes

Garantievoorwaarden:
De garantie is geldig vanaf de aankoopdatum, voor onbepaalde tijd, in geval van breuk en afbreken van steendeeltjes uit het graniet ondanks gebruik van de molen in overeenstemming met de gebruiksaanwijzing en de specificaties van de fabrikant.
De granieten stenen worden gratis vervangen als de slijpprestaties afnemen door breuk of eruptie van steendeeltjes.
De garantie is niet van toepassing op schade die het gevolg is van het gebruik van geweld of onjuist gebruik.

12 jaar garantie

Afzonderlijk voor vroegtijdige slijtage van de granieten slijpsteen

Garantievoorwaarden:
De garantie is geldig vanaf de aankoopdatum en geeft recht op het gratis opnieuw malen van de granieten molensteen als dit binnen de garantieperiode nodig mocht zijn en de molen in overeenstemming met de gebruiksaanwijzing is gebruikt.

12 jaar garantie

Op alle andere onderdelen van de huishoudmolen, zoals behuizing, trechter, motor, enz.

Garantievoorwaarden:
De garantie is geldig vanaf de aankoopdatum voor alle aantoonbare materiaal- en fabricagefouten en is gebaseerd op onze keuze voor vervanging, reparatie of terugbetaling van de aankoopprijs.

Breekbare onderdelen vallen niet onder de garantie. Hout is een levend materiaal en in de houten behuizing kunnen kleine scheurtjes ontstaan. Deze worden niet beschouwd als materiële gebreken.

De garantie dekt geen vergoeding voor gevolgschade, is niet van toepassing in geval van verlies of natuurlijke slijtage of in geval van schade als gevolg van het gebruik van geweld, onjuist gebruik of gebrek aan of onjuiste zorg.
In het geval van interventies die niet zijn uitgevoerd door de fabrikant of door personen die door de fabrikant zijn geautoriseerd, vervalt de garantieclaim.

ALGEMENE GARANTIEVOORWAARDEN

De molens moeten volgens de gebruiksaanwijzing worden gebruikt en zijn bestemd voor het malen van de in de gebruiksaanwijzing vermelde graansoorten en soortgelijke korrels. De granen moeten worden gereinigd en geschikt zijn voor menselijke consumptie.

De molens zijn ontworpen en gebouwd voor privé huishoudelijk gebruik. Alleen huishoudelijke hoeveelheden kunnen worden verwerkt. De garantie geldt niet voor commerciële molens en commercieel gebruik.

Elk ander gebruik van de molens wordt beschouwd als oneigenlijk en geeft de gebruiker geen recht op garantie.

Een verstrekte garantie verlengt of vernieuwt de garantieperiode niet.

De garantie is geldig in het hele Europese EU-gebied voor apparaten die zijn gekocht in een van de lidstaten van de Europese Unie en daar op de markt zijn gebracht door de fabrikant of met toestemming van de fabrikant.

Natuurlijk behoudt u alle respectieve wettelijke garantierechten tegen uw verkoper. Deze worden niet beïnvloed door de aanvullende garanties die wij op ons hebben genomen.

GARANTIEAFHANDELING:

Neem in geval van een garantieclaim per post of e-mail contact met ons op via het volgende adres:


Garant en garantieadres:

AGRISAN NATURAL PRODUCTS GMBH

Gasteigweg 25

A 5400 Hallein

Oostenrijk

Tel. 0043 6245 83282

E-mail: info@agrisan.at

U hebt het aankoopbewijs/factuur nodig om aanspraak te kunnen maken op de garantie. Voeg dit bij de klacht.

Voordat je het apparaat terugstuurt, moet je eerst het probleem aan ons beschrijven. Er kan sprake zijn van een klein probleem of een bedieningsfout die snel kan worden opgelost.
Als het nodig is, organiseren we gratis een pakketdienst om je bestelling op te halen in Oostenrijk en Duitsland.
Retourneer goederen uit de rest van de EU in overleg met ons. We nemen de kosten hiervoor alleen voor onze rekening als we dit van tevoren hebben afgesproken.
Indien een terugzending noodzakelijk is, gelieve uw molen te verpakken in de originele doos of, indien mogelijk, in een stevige doos met voldoende bescherming. Gebruik voldoende opvulmateriaal zoals kranten, kartonnen dozen enz.
Stuur alleen de molen zonder accessoires, deksel, gebruiksaanwijzing, etc.
Als je het pakket zelf naar ons adres stuurt, frankeer het dan voldoende en vergeet niet een transportverzekering af te sluiten. We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor verlies of beschadiging tijdens het transport.

Status: 22.08.2023

Ankarsrum-Logo-frei
Winkelwagen
Scroll naar boven