Salzburger Getreidemühlen fabrieksgarantie

Status: 01.01.2022

Salzburger Getreidemühlen zal metjarenlange ervaring . De graanmolens zijn ontworpen en gebouwd voor particulier huishoudelijk gebruik. Alleen huishoudelijke hoeveelheden mogen worden verwerkt. De commerciële molens vormen hierop een uitzondering.

De molens moeten volgens de gebruiksaanwijzing worden gebruikt en zijn bestemd voor het malen van de in de gebruiksaanwijzing vermelde graansoorten en soortgelijke korrels. De granen moeten worden gereinigd en geschikt zijn voor menselijke consumptie.

Elk ander gebruik van de molens wordt als oneigenlijk beschouwd en AGRISAN GMBH aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de daaruit voortvloeiende gevolgen.

Garantie voor granieten slijpstenen: 24 jaar*.

Garantie voor huishoudelijke molens: 12 jaar garantie

Garantie voor commerciële molens: 2 jaar garantie

*24 jaar  op breuk en eruptie van steendeeltjes bij gebruik van de molen volgens de gebruiksaanwijzing en de specificaties van de fabrikant. De granieten stenen worden gratis vervangen als het slijpvermogen wordt aangetast door breuk of afbrokkeling. Bovendien garanderen wij dat wij natuurstenen binnen een garantieperiode van 12 jaar gratis opnieuw zullen slijpen als de molen is gebruikt zoals bedoeld en dit nodig mocht zijn.

Voordat u het toestel terugstuurt:

Maar voordat u het apparaat naar ons opstuurt, verzoeken wij u ons een korte  e-mail  of uw telefoontje.

Het kan een klein ding zijn of een bedieningsfout, iets wat we makkelijk kunnen oplossen. Dit bespaart uw molen een onnodige transportlast.

  1. Garantievoorwaarden:

De garantie geldt voor alle controleerbare materiaal- en fabricagefouten die zich tijdens de gekozen garantieperiode voordoen en is gebaseerd op de keuze van de fabrikant voor vervanging, reparatie of terugbetaling. Zij omvat geen vergoeding van gevolgschade, geldt niet in geval van verlies of in geval van natuurlijke slijtage of in geval van schade als gevolg van gebruik van geweld, oneigenlijk gebruik of gebrek aan of onjuiste zorg. De garantie vervalt in geval van interventies die niet door ons bedrijf of door ons gemachtigde personen worden uitgevoerd.  De garantie geldt in het gehele Europese EU-gebied voor apparaten die bestemd zijn voor Europese levering in het EU-gebied.

Breekbare onderdelen zijn uitgesloten van de garantie. Hout is een levend materiaal en in de houten behuizing kunnen kleine scheurtjes ontstaan. Deze worden niet beschouwd als materiële gebreken.

Uiteraard behoudt u in geval van een defect te allen tijde uw wettelijke garantierechten, die u onafhankelijk van de garantie tegen ons kunt doen gelden en die niet door de garantie worden beperkt.

De wettelijke rechten worden niet beperkt door de garantie.

Een verstrekte garantie verlengt of vernieuwt de garantieperiode niet.

  1. Garantieverwerking:
  • Vanzelfsprekend voeren wij reparaties van materiaal- en fabricagefouten binnen de garantietermijn geheel kosteloos uit.
  • Wij hebben het aankoopbewijs/factuur nodig om de garantie af te dwingen.
  • Vermeld ook informatie over het te verhelpen probleem en geef ons uw telefoonnummer , zodat wij indien nodig contact met u kunnen opnemen.
  • Het apparaat moet goed verpakt en verzekerd naar ons adres worden gestuurd. Stuur alleen de molen met deksel.
  • De transport- en verzendkosten zijn voor rekening van de klant.
  • Na reparatie of service sturen wij u het toestel kosteloos terug.
  1. Verpakking

Indien een terugzending noodzakelijk is, gelieve uw molen te verpakken in de originele doos of, indien mogelijk, in een stevige doos met voldoende bescherming. Gebruik voldoende opvulmateriaal zoals kranten, kartonnen dozen enz.

Garant en garantieadres:

AGRISAN NATURAL PRODUCTS GMBH
Gasteigweg 25
5400 Hallein
Oostenrijk

Tel. +43 6245 83282
E-mail:info@agrisan.at

Winkelwagen
Scroll naar boven