De accessoires voor uw Salzburg graanmolen (2/2)

De accessoires voor uw Salzburg graanmolen (2/2)

Vorige week hebben we u al kennis laten maken met enkele accessoires voor uw Salzburg graanmolen (
hier naar het artikel >>
). Maar het biologische graan en de graanschuren zijn niet alles wat we in ons assortiment hebben. In het artikel van vandaag laten we u kennismaken met onze traditionele meelzeefmachines, onze rijskorven en broodmanden en onze Zwitserse stenen dennenkommen.

“Goed gezeefd is half gebakken” – Onze traditionele meelzeefmachines zijn geschikt om volkorenmeel te zeven of meel op te schuimen.

Een meelzeef is een platte, fijne zeef met een hoge rand van hout of plaatstaal. De vorm doet denken aan een omgekeerde tamboerijn. Meelzevers worden gebruikt om het meel te ontdoen van zemelen en opslagongedierte en om meelklonten te verwijderen, waardoor het gezeefde meel gemakkelijker te verwerken is.

Onze
Meelzeef Set
bestaat uit de fijne en de grove zeef. De zeven passen precies in elkaar en kunnen dus ruimtebesparend worden opgeborgen.

Meer baktips vindt u hier >>

“Het oog eet mee ” – onze proefdruk en
broodmanden

Ronde broodmand voor 1,5 kgLaat het gekneedde deeg voordat het de oven ingaat een laatste keer rijzen in de broodmand. Hierdoor krijgt het brood zijn traditionele broodvorm. U kunt de mandjes natuurlijk ook gebruiken om ze bijvoorbeeld bij het gesneden brood op de ontbijttafel te zetten.

De broodmanden zijn gemaakt van peddigriet. We hebben ze voor 1 kg of 1,5 kg brood in ronde en ovale vormen. De broodmandjes zijn gemaakt in Duitsland.

“Graan, meel en muesli voelen zich er thuis” – onze duurzame
Zwitserse grenen schalen

Voor gezond en natuurlijk meel heb je ook kommen van duurzaam dennenhout nodig. Afgezien van het feit dat deze schalen van natuurlijk materiaal – namelijk hout – zijn gemaakt, zou dit zelfs antistatisch en antibacterieel zijn. [1]

Hier is nog meer over Duurzaamheid en Plastic >>

Als u meer wilt weten over biologische granen en onze graanschuren, kunt u hier ons laatste artikel lezen:

De accessoires voor uw Salzburg graanmolen (1/2)

Tot dan!

[1] https://www.getreidemuehle.com/de/warum-wir-fuer-getreidemuehlen-volles-holz-verwenden/

Dat was: De accessoires voor uw Salzburg graanmolen (2/2)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven