Ankarsrum Assistant Original – de kneedmachine uit Zweden

Net als een Salzburgse graanmolen is de Ankarsrum Assistent Original kneedmachine iets heel bijzonders. De kneedmachine uit Zweden heeft 70 jaar ervaring.

Hetzij bij de aankoop van een graanmolen, hetzij nadat de eerste broden en taarten zijn gebakken – vroeg of laat zult u ontdekken dat er een kneedmachine is die bij uw Salzburgse graanmolen past. De molen is een zeldzaamheid door de selectie van de gebruikte materialen, de natuurlijke stenen en het handwerk.. Daarom is het voor ons zo belangrijk om u een kneedmachine voor thuis aan te bieden waarvan wij overtuigd zijn dat het een van de beste is.

Brood bakken voor een groter gezin? Of bent u misschien een hobbybakker met hoge eisen?
Als zelf bakken voor u deel uitmaakt van een goed en gezond leven, dan zal een of andere kneedmachine die in elke elektrozaak of supermarkt verkrijgbaar is, u niet gelukkig maken. Net zoals het door graanmolens gemalen meel verschilt, zijn er ook verschillen te vinden in de textuur van brooddeeg dat in verschillende kneedmachines is gekneed.
Voor de hoeveelheid meel die met de MT 12 van onze Salzburg graanmolens in één keer kan worden gemalen, hebt u bijvoorbeeld een kneedmachine nodig die robuust en krachtig is.

Waarom we enthousiast zijn over de Ankarsrum Assistant Original uit Zweden? – Kwaliteit die telt!
Bij de klassieker uit Zweden, zoals bij onze Salzburger graanmolens, gaat het om de lange levensduur, de prestaties, de handgemaakte kwaliteit en de traditie. Ankarsrum Assistant Original is de eerste Zweedse keukenmachine, die al in 1940 werd gemaakt. In de loop der jaren werd de machine uitgerust met een krachtigere motor, een traploze snelheidsregeling en een overbelastingsbeveiliging. Ondanks de technische vooruitgang worden de toestellen met de hand gemaakt in het stadje Ankarsrum in Smaland – net als 70 jaar geleden. Net als onze Salzburgse graanmolens wordt elke machine vóór levering aan een groot aantal tests onderworpen.

Modestijl overleeft! Het karakteristieke gestroomlijnde ontwerp, dat werd ontwikkeld door Dipl. Ing. Alvar Lennig, is vandaag net zo populair als in de jaren 50. Het origineel, dat destijds crèmekleurig was, is sindsdien uitgebreid met vele kleurvarianten en aangepast aan de kleurtrends van die tijd.

Bekijk de Ankarsrum Assistant Original uit Zweden, die we voor u hebben in 14 verschillende kleuren: https://www.getreidemuehle.com/de/ankarsrum/
Misschien is er een die bij je smaak past!?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven