7-delige extra uitrusting voor de volledige variëteit van uw Ankarsrum

De Ankarsrum uit Zweden is dus niet alleen perfect uitgerust voor alle soorten deeg – of het nu gaat om zuurdesem, gistdeeg of licht korst- of roerdeeg. De 7-delige extra uitrusting ondersteunt u bij alle aspecten van het bakken en koken en is veelzijdig. Mengen, knijpen, raspen, zeven en nog veel meer kan met de 7 accessoires van de Ankarsrum Assistant Original. De extra apparatuur is ook compatibel met alle Ankarsrum keukenmachines, inclusief oudere modellen.

En dit zijn de 7 accessoires van de Ankarsrum Assistant Original:

Menger

Je kantelt de Ankarsrum op zijn kant en bevestigt de mixer aan de zijaansluiting. U hebt al een krachtig apparaat bij de hand dat smoothies, soepen en sorbets maakt met 14.000 toeren per minuut.

Citruspers

U kunt de pers eenvoudig op de hoofdaansluiting aansluiten en in een handomdraai genieten van vers geperst sinaasappel- of citroensap.

Universele vleesmolen met 4 geperforeerde schijven

De universele gehaktmolen is de professional voor jam, broodbeleg en pesto. Er zijn 4 verschillende geperforeerde schijven beschikbaar voor grof of fijn malen. De bevestiging is gekanteld over de hoofdverbinding.

Spritzgebäckvorsatz

Deze is bevestigd aan de universele hakbijl. Hiermee kun je 4 verschillende koekjesvormen tevoorschijn toveren. Er zijn 2 langwerpige getande vormen, een golvende en een stervormige.

Wrijvingsset

De raspset helpt bij het raspen van kaas, noten, amandelen of zelfs chocolade. Het opzetstuk is gekanteld op de universele hakbijl.

4 plakken pasta

De 4 pastaschijven kunnen worden bevestigd aan de hoofdaansluiting van de Ankarsrum. Zelfgemaakte pasta is een gastronomische specialiteit en is nu moeiteloos in uw keuken te genieten in verschillende vormen.

Passerende set

Verse groentesoepen maken is kinderspel met de zeefset. Het wordt bevestigd aan de universele hakselaar en vervolgens gekanteld naar de hoofdaansluiting van de Ankarsrum.

Is de 7-delige extra uitrusting voor de volledige variëteit van uw Ankarsrum iets voor u? Dan kunt u hier een kijkje nemen >>

PS. We hebben trouwens de Ankarsrum Assistant Original kneedmachine uit Zweden in 14 verschillende kleuren om uit te kiezen.

!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email

Lees meer artikelen ...

Vollkorn vs. Weißmehl: Ein ernährungsphysiologischer Vergleich - Salzburger Getreidemuehlen
Uncategorized

Volkoren vs. wit meel: een vergelijking van voedingswaarden

Volkoren vs. wit meel: een vergelijking van voedingswaarden Voeding speelt een centrale rol in ons fysieke welzijn. Toch zijn volkorenproducten al jaren de focus van voedingsdeskundigen en gezondheidsexperts. Maar waarom eigenlijk? En wat is het verschil tussen volkorenmeel en witmeel? Dit artikel is bedoeld om een voedingsvergelijking tussen de twee te geven. De basis: wat

Lees meer "
Sauerteig vorbereiten: Omas bewährte Tipps, die Sie wissen sollten!
Dingen om te weten

Zuurdesem bereiden: Oma’s beproefde tips die je moet weten!

Zuurdesem bereiden: Oma’s beproefde tips die je moet weten! Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe je traditioneel zuurdesem bereidt volgens oma’s recept? Dan ben je hier precies op de juiste plek! We laten je zien hoe je dit zonder enige moeite kunt doen en waar je rekening mee moet houden. Laat oma’s beproefde

Lees meer "
Die besten pflanzlichen Proteinquellen für eine gesunde Ernährung
Dingen om te weten

De beste plantaardige eiwitbronnen 🌿 voor een gezond dieet

Het belang van plantaardige eiwitten voor een gezond dieet Eiwit is een belangrijke bouwsteen voor ons lichaam en plantaardige eiwitbronnen zijn een geschenk van de natuur. Ze zijn niet alleen gezond, maar ook ethisch en milieuvriendelijk. Waarom plantaardige eiwitten? Plantaardige eiwitten zijn niet alleen een uitstekend alternatief voor dierlijke eiwitten, ze hebben ook een aantal

Lees meer "
Molenverhalen

Salzburger Graanmolen aan boord van de Traumschiff MS Berlin

Salzburger Mühle 1987 aan boord van Traumschiff MS Berlin en een woedende treindienstleider die hen uit de trein wilde gooien. Werner Ultsch herinnert zich zijn cruise op de MS Berlin nog steeds. Onder geen beding wilde de enthousiaste pionier van de wholefoodkeuken zijn graanmolen in Salzburg opgeven toen hij als chef-kok vanuit Innsbruck vertrok voor

Lees meer "
Dingen om te weten

Het belang van volkorenproducten in een evenwichtig dieet

Het belang van volkorenproducten in een evenwichtig dieet Een evenwichtig en gezond dieet is de sleutel tot een lang en vitaal leven. Volkorenproducten spelen hierbij een essentiële rol. Ze zijn rijk aan belangrijke voedingsstoffen en helpen verschillende ziekten te voorkomen en het welzijn te verbeteren. Volkorenproducten komen van de hele korrel, waarbij alle delen van

Lees meer "
Winkelwagen
Scroll naar boven