7-delige extra uitrusting voor de volledige variëteit van uw Ankarsrum

De Ankarsrum uit Zweden is dus niet alleen perfect uitgerust voor alle soorten deeg – of het nu gaat om zuurdesem, gistdeeg of licht korst- of roerdeeg. De 7-delige extra uitrusting ondersteunt u bij alle aspecten van het bakken en koken en is veelzijdig. Mengen, knijpen, raspen, zeven en nog veel meer kan met de 7 accessoires van de Ankarsrum Assistant Original. De extra apparatuur is ook compatibel met alle Ankarsrum keukenmachines, inclusief oudere modellen.

En dit zijn de 7 accessoires van de Ankarsrum Assistant Original:

Menger

Je kantelt de Ankarsrum op zijn kant en bevestigt de mixer aan de zijaansluiting. U hebt al een krachtig apparaat bij de hand dat smoothies, soepen en sorbets maakt met 14.000 toeren per minuut.

Citruspers

U kunt de pers eenvoudig op de hoofdaansluiting aansluiten en in een handomdraai genieten van vers geperst sinaasappel- of citroensap.

Universele vleesmolen met 4 geperforeerde schijven

De universele gehaktmolen is de professional voor jam, broodbeleg en pesto. Er zijn 4 verschillende geperforeerde schijven beschikbaar voor grof of fijn malen. De bevestiging is gekanteld over de hoofdverbinding.

Spritzgebäckvorsatz

Deze is bevestigd aan de universele hakbijl. Hiermee kun je 4 verschillende koekjesvormen tevoorschijn toveren. Er zijn 2 langwerpige getande vormen, een golvende en een stervormige.

Wrijvingsset

De raspset helpt bij het raspen van kaas, noten, amandelen of zelfs chocolade. Het opzetstuk is gekanteld op de universele hakbijl.

4 plakken pasta

De 4 pastaschijven kunnen worden bevestigd aan de hoofdaansluiting van de Ankarsrum. Zelfgemaakte pasta is een gastronomische specialiteit en is nu moeiteloos in uw keuken te genieten in verschillende vormen.

Passerende set

Verse groentesoepen maken is kinderspel met de zeefset. Het wordt bevestigd aan de universele hakselaar en vervolgens gekanteld naar de hoofdaansluiting van de Ankarsrum.

Is de 7-delige extra uitrusting voor de volledige variëteit van uw Ankarsrum iets voor u? Dan kunt u hier een kijkje nemen >>

PS. We hebben trouwens de Ankarsrum Assistant Original kneedmachine uit Zweden in 14 verschillende kleuren om uit te kiezen.

!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven